torstai 1. tammikuuta 2015

CHRISTMAS GIFTS 2014

Hei taas! Tässä postauksessa esittelen suurimman osan mun saamista joululahjoista. Tykkäsin kaikista lahjoista jotka löyty kuusen alta, mutta tästä postauksesta tulis liian pitkä jos laittaisin kaikista kuvan! Kiitos näistä!  


KAVEREILTA:

 Eeppinen JUSTIN BIEBER huppari! Tosi lämmin ja ihan kiva tekstikin ;) haha


Amppu oli värkänny mulle aivan ihanan kaverikirjan mun ja Ampun muistoista ja tuossa kirjassa on siis kuvia meistä ja ihania kommentteja!


Hauska JUSTIN BIEBER hammasharja ja Yves Rocherista karhunvatukan tuoksuisen vartaloshampoon! Mistä mun kaverit noita Justin Bieber hommeleita löytää haha!


Kaksi gorgeous käsikorua!


T-paita niiiin söpöllä tekstillä! Tuota on ihana pitää laiskana päivänä.


SUKULAISILTA:

Yaaaas! Sain niin monet pörrösukat+tohvelit tänä jouluna, että nyt ei ainakaan jäädy varpaat haha! Nuo kaikki on musta tosi sulosia ja nuo Cosy Socks Cubukselta on ihan _tajuttoman_ pehmeät. Seriously. I can't even. 



(Vasemmalta oikealle) 1. Silmämeikin puhdistusainetta 2. Granaattiomenan tuoksuinen vartaloshampoo Yves Rocherilta 3. Nature Secret passionhedelmän tuoksuinen vartaloshampoo (Vihdoinkin sain Nautre Secretiltä tuotteen!)


Unohin ottaa tästä meikkipussista kuvan kun se oli kiinni ja harmittaa vähän koska sen kuvio on tosi kiva ja erillainen ja oisin tahtonut näyttää sen teillekkin! Mutta siis tälläinen söpö ja näppärä meikkipussi jossa on valmiiksi peili.  


Lahjakortti kauneushoitola Lumikkiin! Can't wait!


Tälläinen collection bag josta löytyi kuusi Babylipsiä! Babylips huulirasvat olivat juuri nuo jotka tuossa pussin sivussa näkyykin. 


Mummun ihanan väriset kutomat lapaset.


Tästä tykkän paljon, koska tää meikkiboksi täynnä huulipunia, luomivärejä, kynsilakkoja yms. on niin tyttömäinen ja oon aina halunnut tälläsen!



Hitsi oisin tahtonut esitellä vielä pari jutskaa, mutta kaippa näytän vain nuo tänä jouluna :) Lisäksi sain suklaata, rahaa, kynttilöitä, tyynyn, Bluetoothilla toimivan kaijuttimen, New York aiheista kamaa ja muita iloa-antavia lahjoja! Pakko vielä sanoa, että sain tarvittavan laulukirjan josta unohdin ottaa kuvan. Me aina Seinäjoella lauletaan sukulaisten kanssa, mutta monesti en tunne vanhoja lauluja mitä sieltä laulukirjoista löytyy, niin nyt on laulukirja josta määkin tiedän melkeempä kaikki laulut!


Huomiseen! 

-pinjaamaria 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti